TRENDOVI

10 haljina na pruge koje bi nosila Anita Dujić

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!
Jedna od naših najdražih mladih trendseterica, glumica i manekenka Anita Dujić oduševila nas je svojom jednostavnom kombinacijom u kojoj je zablistala na press brunchu u People's-u povodom održavanja cruise revija u Bolu na Braču za svega tjedan dana.

Anita je uvijek divna, a njezine kombinacije su jednostavne s pravom dozom elegancije i sofisticiranosti. Klasičnu, pamučnu haljinu na pruge Anita je stegnula tankim remenom koji ide savršeno uz sandalice iz H&M-a, a sve je podignula crvenom pismo torbicom naLA.

   AsosAsos

Haljine na pruge su zapravo idealan ljetni komad jer su same po sebi dovoljno upečatljive i primjetne i uz njih vam nisu potrebni neki pretjerani modni dodaci. Uz klasičnu haljinicu na pruge dovoljno je iskombinirati zanimljive cipele i torbu te ukoliko ste ovisnica o nakitu odlučite se za neki statement prsten ili ogrlicu. Ponuda haljina na pruge ove sezone je odlična i garantiramo vam da ćete svoju novu prugastu haljinu pronaći bez većih problema u svojim najdražim high street dućanima.

   H&MH&M

U galeriju smo stavili 10 savršenih haljina na pruge iz ponude high street dućana, za koje smo uvjereni da bi ih nosila i Anita Dujić.

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.06.2011. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p