TRENDOVI

10 haljina retro izgleda koje bi nosila Ivana Roščić

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Stil naše glumice Ivane Roščić ili obožavate ili vam se uopće ne sviđa. O njezinim modnim kombinacijama uvijek će biti komentara i ona nikada nigdje neće proći nezapaženo jer jednostavno odudara svojim zanimljivim modnim stilom. Nama je užasno originalna kada je moda u pitanju, a najviše je volimo vidjeti u haljinama retro izgleda ili onim pravim koje nabavlja po buvljacima i second hand dućanima diljem svijeta.

Za sve one modne dame koje vole sličan stil kao glumica Ivana Roščić malo smo pogledali kakva je  ponuda haljina retro izgleda u vašim najdražim high street dućanima i pronašli smo divne modele za koje smo uvjereni da bi i sama Ivana rado nosila. Prevladavaju midi dužine haljina koje će najbolje izgledati u kombinaciji sa nekim zgodnim cipelama ili platforama, a od modnih dodataka uz ove modele haljina najbolje će se uklopiti retro modeli torbica.

   AsosAsos

Ukoliko ipak ne želite izgledati kao da ste došle iz prošlosti uz ove haljine nosite vrtoglavo visoke gležnjače, male clutch torbice, a na jesen preko njih prebacite kratke jaknice od mekane kože. Ovim dodacima haljinu retro izgleda učiniti ćete jako modernom i vi ćete biti totalno u trendu!

   Miss SelfridgeMiss Selfridge

U našu galeriju smo stavili 10 haljina retro izgleda za koje smo uvjereni da bi ih nosila i naša glumica Ivana Roščić!

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.08.2011. u 12:24
Tagovi: haljine, haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p