TRENDOVI

10 ključnih modela hlača za jesenske dane

Modeli koji mogu biti vaši u nekoliko klikova!

Uz nezaobilazne jesenske haljine, hlače su bez imalo razmišljanja komad iz kojeg se ne skidamo, a sve zato što je riječ o funkcionalnom i stylish odabiru. Naime, vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati koliko su hlače jednostavne za kombiniranje te koliko velik prostor otvaraju za razno razne modne ‘izlete’. Upravo zato, ako već niste, pravi je trenutak da zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova!

U aktualnoj ponudi trenutno se mogu pronaći razno razni modeli, ali mi smo se ovog puta zadržali na klasici s blagim pomakom. To znači da su u fokusu nešto jednostavniji modeli koje možete upotpuniti zanimljivim puloverima ili košuljama, efektnim prslucima ili pak hoodicama koje su sinonim za opuštenost i neopterećenost. Isto tako, gotovo sve hlače su jednako nosive u dnevnim i večernjim varijantama, lako se uklapaju u različite stilove odijevanja te ih možete stilizirati i u zimskom periodu godine.

Naravno, ako pokoji model ima otvoren detalj, dinamične čarape u boji sjajno će doskočiti ‘problemu’ i kreirati zanimljiv i zaigran look. Stoga, budući da je sada trenutak za obnovu jesenske garderobe, u nastavku smo izdvojili 10 ključnih modela iz aktualne ponude popularnih brendova za koje ne sumnjamo da s lakoćom pronaći svoje mjesto u svačijem ormaru!

Objavljeno: 22.09.2021. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p