TRENDOVI

10 kombinezona iz H&M-a koje ćete odmah poželjeti u kolekciji!

Glamurozni i casual modeli kao odabir s kojim nema greške!

Pred nama su sve topliji dani, a police omiljenih brendova pune prikladnih modnih komada koje jedva čekamo ‘prošetati’ čim dodatno zatopli! Kao jedan od ‘must have’ proljetnih odabira nameću se kombinezoni i to u raznim varijanta. Podjednako volimo casual svakodnevne varijante i glamurozne večernje, a u aktualnoj H&M ponudi pronaći ćete pregršt sjajnih modela. Ipak, mi smo izdvojili 10 favorita s kojima nema greške i koje ćete s lakoćom prilagoditi vlastitom stilu!

Kao što smo spomenuli, kombinezon se je nametnuo kao bezvremenski odabir koji baš nikad ne razočara, već naprotiv kombinaciju čini praktičnom, ali i posebnom. Što se tiče modela, volimo razigrane varijante u boji, uzorke i zanimljive detalje koji podižu look te krojeve koji svojim fluidnim dizajnom prate zaigran, casual stil. Naravno, osim dnevnih kombinacija, kombinezoni se vrlo dobro snalaze i u onim večernjim gdje su glavna zvijezda glamuroznih i ženstvenih outfita koji sigurno ne prolaze nezapaženo!

Elegantni H&M kombinezoni u kojima ćete zablistati!

Kombinezon u večernjoj varijanti mora biti elegantan i profinjen, po mogućnosti od finijeg, a sve skupa upotpunjen stylish detaljima u vidu nakita i ostalih modnih dodatka. Aktualna H&M ponuda nudi divne modele koje dolaze u različitim nijansama nijansama, a najviše su nas osvojili efekti cut-out detalji, igra siluetom, boje i krojevi koje je tako lako kombinirati.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku potražite 10 ključnih kombinezona iz aktualne H&M ponude!

49,99 EUR

24,99 EUR

24,99 EUR

29,99 EUR

29,99 EUR

34,99 EUR

35,99 EUR

35,99 EUR

79,99 EUR

44,99 EUR

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 12.03.2023. u 20:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p