TRENDOVI

10 kožnih jakni za kojima čeznemo ove sezone

Donosimo uži izbor dizajnerskih poslastica

S jučerašnjom naglom promjenom vremenskih uvjeta, popraćenom padom temperatura, svi smo bili primorani zaviriti u jesensku garderobu i potražiti svoje omiljene jaknice. Kožna jakna je naš dugogodišnji saveznik u borbi sa svim prilikama i neprilikama majke prirode, stoga iznimka neće biti niti ova jesen, kada je ponuda u high street i high end dućanima bogatija no ikad.


Sve dame koje su svoje kožne jaknice nabavile prošle sezone, pogotovo one avijatičarske, mogu odahnuti, jer ovaj trend nije ostao isključivo jednosezonski, već ga brojni high end brandovi guraju dalje. Tako nam Acne, Burberry i Jil Sander nude svoje kreacije potkovane toplim krznom, uz koje je i zimu mnogo lakše prebroditi.


Haider Ackermann i dalje se koristi svojom vještinom drapiranja i nudi prilično nesvakidašnji dizajn, koji osvaja na prvi pogled. Da moda nije sezonska pojava dokazuje i Rick Owens, koji je vjeran svom asimetričnom kroju; ako ne u kompletnoj jesenskoj kolekciji, onda sigurno kada su u pitanju njegove trademark kožne jakne.


Izbor 10 dizajnerskih jakni za kojima čeznemo ove sezone pogledajte u našoj galeriji.

 


H.B.

Photo: Net-a-Porter, Farfetch, Harrods

Objavljeno: 08.10.2011. u 19:24
Tagovi: jakne

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p