TRENDOVI

10 majica na pruge koje bi nosila Sienna Miller

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Sezona prugica je počela! Zapravo nikada nije ni nestala, možda se u hladnim mjesecima samo malo primirila, no s dolaskom proljeća svi smo opet ludi za prugicama! Ni Sienna Miller im ne može odoljeti, posebno ne kada bira ležerne kombinacije jer već svi znamo da prugice čine čuda jednostavnim kombinacijama i čine ih primjetnima i jako chic. Tako je Sienna za ležerno zujanje gradom spojila svoju prugastu majicu sa prekrasnom čupavom vestom, trapericama i svojim najdražim čizmicama. Ovakve kombinacije su i dalje jako trendi, posebno ako svemu dodate neku primjetnu torbu, šešir i upečatljive modne dodatke.

   H&MH&M

Ponuda majica na pruge je svake sezone odlična, modele ćete pronaći u svim high street dućanima. Od H&M-a koji ima najniže cijene i odličnu kvalitetu ovih jednostavnih majica, preko Pull & Beara čije se cijene kreću oko 100 kuna za prugaste modele sa rukavima pa sve do Zare koja ima odličnu ponudu i raspon cijena od 100 pa do 200 kuna za pamučne modele majica.

   Pull&BearPull&Bear

U galeriju smo stavili 10 pamučnih majica na pruge iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi ih nosila i prekrasna Sienna Miller!

Ana Bacinger

photo: profimedia

Objavljeno: 29.03.2012. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p