TRENDOVI

10 majica sa printom koje bi nosila Kristina Šalinović

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!
Kristina Šalinović jedna je od onih žena koja će vas osvojiti svojim osmijehom i karakterom jer je nevjerojatno simpatična i draga, a u isto vrijeme će vašu pažnju privući i svojim stylingom jer uvijek izgleda zanimljivo. Kristina se nedavno na jednom eventu pojavila u majici s potpisom Zigmana koju je kombinirala sa odličnom minicom dizajnera i fantastičnom ROBA kožnom jaknom.

   AsosAsos

Često nosi pamučne majice zanimljivih printeva koje ponekad i sama dodatno dorađuje pa smo odlučili pogledati kakva je ponuda T-shirtica u našim dućanima za koje mislimo da bi Kristina dobro nosila. Bijela boja u kombinaciji sa crnim printom joj fantastično stoji, a najbolju ponudu imaju H&M, Zara i web shop ASOS.

Kako nositi ove majice u hladnim danima? Možete ih kombinirati poput Kristine sa minicama i jaknama, divno izgledaju na skinny traperice i velike tople veste, a za poslovni look ih nosite ispod klasičnih sakoa. Uz 9 majica sa printom u galeriju smo stavili i jednu crnu ukrašenu šljokicama za koju smo uvjereni da bi Kristina odlično kombinirala i koja nam se čini savršena za blagdane koji su pred nama.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 10 pamučnih majici za koje smo uvjereni da bi nosila i naša Kristina Šalinović!

Ana Bacinger

photo: pixsell

Objavljeno: 24.11.2011. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p