TRENDOVI

10 modela ljetnih hlača iz aktualne H&M ponude koje želimo u kolekciji!

Za stylish modne priče!

Iako tijekom ljetnih mjeseci uglavnom uživamo u lepršavim haljinicama i laganim kaftanima, hlače su također odabir kojem se rado vraćamo. Potaknuti time, odlučili smo zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova, a H&M nas je oduševio stylish komadima koje jedva čekamo vidjeti u vlastitoj kolekciji!

Mi glasamo za jednostavne modele od lana koje je tako lako kombinirati, a kojih u ormaru nikad dosta. Outfit koji uključuje lagane lanene hlače, efektan top i omiljene ravne sandale idealna je dnevna opcija, a želite li ju u tren oka transformirati u večernju, jedino što trebate su sandale na potpeticu. Osim lanenih varijanti, u ponudi se mogu pronaći i modeli načinjeni od tanjeg trapera, a najviše volimo culottes kroj koji je idealan za vruće ljetne dane.

Što se tiče boja, prevlada neutralni kolorit, ali mogu se pronaći i modeli u bojama, kao i razni uzorci od kojih obožavamo prugice ili životinjske motive. Također, dobra vijest je i to što sve modele iz ljetne ponude možete nositi i tijekom jesenskih dana, što znači da je riječ o odličnom ‘ulovu’ koji se definitivno isplati.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili 10 ključnih modela hlača za ljeto iza aktualne H&M ponude za koje smo sigurni da će se s lakoćom uklopiti u svaki stil odijevanja!

14,99 €

14,99 €

14,99 €

22,99 €

22,99 €

24,99 €

24,99 €

24,99 €

29,99 €

29,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 30.07.2022. u 13:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p