TRENDOVI

10 modela naušnica savršenih za ljetne outfite

Detalj koji podiže svaku kombinaciju!

Ljetni mjeseci idealan su period za lagane i prozračne kombinacije koje ne iziskuju puno truda niti odlučivanja, no ono s čime nikada ne možete pogriješiti je odabir zanimljivog i posebnog nakita koji će oplemeniti svaku kombinaciju te joj podariti zanimljiv izgled.

Naušnice su jedan od onih detalja koji baš uvijek izgledaju odlično i sjajno pristaju svakoj kombinaciji, a činjenica kako su pred nama topli dani koji vole zaigrane kombinacije, dodatno nas potiču na obnavljanje postojeće kolekcije najdražih naušnica nekim novim i šarmantnim modelima s kojima nećete proći nezapaženo. Ovog ljeta obožavamo živopisne boje te vibrantne nijanse koje se savršeno slažu s preplanulim tenom, ali i sanjivim haljinama u svijetlim bojama. Najdraže high street trgovine neprestano nadopunjuju postojeće proljetno ljetne kolekcije novim modelima, pa nema apsolutno nikakvog razloga da ne zavirite u ponudu za koju garantiramo da će vas oduševiti. Aktualne kolekcije obiluju zanimljivim dizajnom, bojama, ali i teksturama. Ono s čime nikada ne možete pogriješiti su upečatljivi modeli okruglog oblika, ali slobodno se upustite i u eksperimentiranje te tako kombinaciji podarite posebnu modnu priču.

U nastavku smo izdvojili 10 odličnih i atraktivnih modela naušnica koje trenutno možete pronaći u high street ponudi po vrlo povoljnim cijenama, pa svakako zavirite i nabavite one koje će najbolje pristajati vašem osobnom stilu.

Bershka (70 kn)

Topshop (80 kn, 90 kn, 100 kn)

Zara (100 kn)

Uterque (450 kn, 450 kn), Zara (100 kn)

Bershka (100 kn)

Zara (120 kn)

Foto: Instagra, Bershka, Zara, Uterque, Topshop
Objavljeno: 11.06.2019. u 12:20
Tagovi: naušnice

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p