TRENDOVI

10 najljepših crnih hlača iz aktualne high street ponude

Modeli kao stvoreni za sve prilike

Sigurno ste se više od nekoliko puta našli u situaciji da ne znate što odjenuti, i u takvim situacijama posegnuli za crnim odjevnim komadima s kojima ne možete pogriješiti. Crna boja vječni je klasik i neiscrpna inspiracija za outfite te i ove godine vlada policama high street trgovina.

Crne kombinacije su urbana uniforma za sve generacije i za sve prilike. Elegantna i snažna, crna boja odašilje samouvjerenosti i odlučnost te odlično funkcionira u dnevnim i večernjim outfitima. Ono što je posebno kada govorimo o ovoj boji je to što se proteže u različitim stilovima, pa tako crnu nose i oni koje vole elegantni minimalizam, ali i oni koji vole otkačeno odijevanje. U dnevnim varijantama crni komadi poželjni su u obliku dobrog oversized kaputa, čizama i torbe, a kod večernjih izlazaka neizostavne su crne haljine i hlače.

Crne hlače su modni imperativ koji svatko od nas ima u ormaru. Traperice, culottes ili trapez hlače, kao i one ravnog kroja, apsolutni su must have ove, ali i svake druge sezone. Culottes modeli idealni su za ležerne dnevne kombinacije kada želimo neopterećenost i udobnost, ali mogu se kombinirati i s gležnjačama na petu ili salonkama te dati profinjen sofisticiran izgled. Kod odabira uskog modela, kombinaciju podignite s oversized pletivom i bajkerskim čizmama ili gležnjačama. Najveći plus crnih hlača je upravo ta mogućnost nošenja jednog modela u različitim dijelovima dana, stoga kako bi odabrali baš one prave, u nastavku smo izdvojili neke od najboljih komada u aktualnoj high street ponudi.

Bershka (150kn)


Bershka (150kn)

Bershka (190kn)

Bershka (190kn)

Bershka (200kn)

Bershka (180kn)

Zara (150kn)

Zara (300kn)

Zara (300kn)

Pull&Bear (180kn)

Objavljeno: 05.12.2018. u 10:27

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p