TRENDOVI

10 najpoželjnijih modnih komada za kojima luduje Instagram

Što nose stylish djevojke ove sezone?
Protok informacija nikada nije bio lakši i izravniji nego danas. Dovoljno je 'proskrolati' društvenim mrežama poput Instagrama, Facebooka i, ako ste pripadnik Gen Z generacije, Tik Tikom ne bi li otkrili koji su to ključni trendovi u svijetu mode i ljepote.

Iako postoje i druge u ovom trenu možda popularnije društvene mreže (da, mislimo na TikTok), Instagram i dalje uživa u velikoj popularnosti kad je u pitanju modna industrija. Nove kolekcije, revije, ekskluzivne suradnje i outfite poznatih i nepoznatih ljudi vidjet ćemo u svega nekoliko trenutaka s par poteza prstom po ekranu i jednako tako brzo otkriti gdje željene modne komade možemo i kupiti. Stoga ne iznenađuje da kad neki odjevni predmet postane popularan na Instagramu, on je lansiran u maleni svijet nekih od najpoželjnijih komada za koji se često traži primjerak više. Bez obzira radi li se o luksuznoj modi ili komadima brenda brze mode, ako je isti istaknut kao hit i odjednom ga viđate na svakoj influencerici ali i susjedi iz zgrade, lako je moguće kako ćete ga i vi poželjeti.

Stoga smo u nastavku izdvojili ključne modne komade koje posljednjih nekoliko tjedana viđamo na svakom (virtualnom) koraku. Na listi od 10 najpoželjnijih komada tako se pronašla seksepilna haljina otvorenih leđa relativno nepoznatog brenda Musier Paris, ali i sjajne i nimalo decentne Zarine sandale visoke prozirne pete u vibrantnoj narančastoj, ružičastoj i zelenoj boji. Možda nećete poželjeti baš svaki izdvojeni komad, no sigurni smo da barem jednog od njih ili već posjedujete, namjeravate kupiti ili imate na 'wish' listi i inspiraciji za odjevne kombinacije.

Musier Paris, £220
H&M co-ord set
Zara, 349,90 knLa Veste, €150
Prada, £1,400
Dear Francis, 3.710,00 kn
Sleeper, 290.00$
H&M, 29,99 €
DAPHiNE, £120.00Bottega Veneta, €890Foto: Instagram, Musier Paris, Prada, Zara, H&M. Daphine, La Veste, Sleeper, Dear Francis, Bottega Veneta
Objavljeno: 28.09.2021. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p