TRENDOVI

10 odličnih mini suknji iz H&M-a

Uvijek atraktivan model koji obožavamo!

Iako svaka sezona nosi svoje trendove, možemo se složiti kako su suknje definitivno odjevni predmet koji baš nikada ne izlazi iz mode te uvijek iznova oduševljava zanimljivim i kreativnim dizajnom koji obožavamo baš uvijek, no ipak malo više u one tople proljetne dane.

Iako volimo apsolutno sve varijacije najdražih suknji, one mini kroja zauzimaju posebno mjesto te se bez razmišljanja nalaze visoko na listi modnih prioriteta. Ovaj model specifičan je zbog nekoliko elemenata, a jedan od njih je činjenica kako istovremeno izgleda atraktivno, ali i dovoljno casual da može biti sastavni dio vaše dnevne garderobe. Budući da su pred nama topli i sunčani dani, mini suknje nameću se kao logičan izbor u kojem će vam biti ugodno i praktično, a s druge strane možete biti sigurni da ćete izgledati trendi i privlačno. Kada govorimo o dnevnim kombinacijama, mini suknju upotpunite jednostavnim bijelim T-shirtom ili romantičnom bluzom te najdražim tenisicama ili sandalicama. S ovom kombinacijom privlačit ćete apsolutno sve poglede, a istovremeno kreirati jednostavan casual izgled koji neće biti nametljiv. Što se tiče večernjih varijanti, nije potrebno dodatno naglašavati da se radi o nepogrešivom izboru, no ono na što valja obratiti pažnju prilikom kupnje mini suknje je njezina duljina, odnosno koliko vam je komotna. Ako vam suknja na stražnjici neprirodno stoji, morate potražiti veći broj, a obratite pažnju i na materijal te vodite računa da ne bude prozirna radi li se o modelima svjetlijih nijansi.

Bez obzira na to što su proljetne kolekcije već odavno zauzele police high street trgovina, H&M u ponudi neprestano ima nove šarmantne modele, a mi smo u nastavku izdvojili onih deset koji su nas osvojili na prvi pogled svojom jednostavnošću.

100 kn, 230 kn

300 kn, 150 kn, 300 kn

220 kn

150 kn, 190 kn

150 kn, 180 kn

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 20.05.2019. u 10:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p