MODNI DODACI

10 pari cipela za doček Nove godine

Što nude high street brendovi?

Haljinu ste nabavile, nakit imate i još vam samo cipele nedostaju za vaš novogodišnji styling? S obzirom da si ne možemo sve priuštiti dizajnerske komade, malo smo prošvrljali web shopovima poznatih high street brendova i našli cipelice koje se mogu savršeno iskombinirati za doček Nove godine. Ono što će vas posebno razveseliti je informacija da su sniženja počela pa bi cipele koje ste vidjele početkom jeseni na policama vaših najdražih dućana, u ovom trenutku mogle biti jeftinije i do 50 posto. Što predlažemo? Ako ćete novu dočekati u nekom klubu ili stylish partyju naš je prijedlog da kupite sandale na vrtoglavo visoku petu. Njih nosite u kombinaciji sa punim grilonkama, bilo da se odlučite za crnu boju ili neki upečatljiv ton.

  ZaraZara

Ako je vaš doček još uvijek neisplaniran postoji šansa da ćete zujati od kafića do kafića, a možda se zaustaviti i na trgu pa odabir pada na gležnjače na punu petu ili neke zgodne gojzerice.

U galeriju smo stavili 10 cipela iz ponude high street brendova, a na vama je da se odlučite koje idu uz vaš novogodišnji styling!

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.12.2010. u 17:01
Tagovi: Cipele

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p