TRENDOVI

10 proljetnih blejzera iz Zare

Što ćemo nositi ovog proljeća?
Jedan komad odjeće koji nikada ne izlazi iz mode svakako je blejzer. Nosimo ga u poslovnim prilikama, ali i u situacijama koje zahtijevaju ležerniji pristup, a blejzer je u tom slučaju pravi chic dodatak. Iako je za dobar blejzer nekoć bila potrebna dobra krojačka ruka, šivaća mašina i nekoliko sati rada, high street brandovi danas na tržište izbacuju kvalitetno krojene blejzere kao po traci.

 


Ako pitate Zarin tim kakvi blejzeri će ovog proljeća biti popularni, morat će priznati kako ćemo s dolaskom toplijih vremenskih uvjeta uživati u pravom sukusu trendova. Jedino sigurno jest njihov strukiran kroj i nešto veća duljina u stilu "boyfriend" blejzera, a sve ostalo prepušteno je diktatima s modnih pista. Tako će cvjetni print definitivno obilježiti topiju sezonu, bio on šaren ili monokromatski, a tu je i cijeli niz drugih printova, od smirenijih do pravih psiholidečnih.

 

Točkice su i dalje in, kao i popularni smokinzi, a u Zari možete pronaći i blejzere od džerseja, koji su bili vrlo popularni prošlog proljeća, dok se ove sezone vraćaju u popularnim pastelnim tonovima. Kojih smo 10 blejzera izdvojili za vas iz bogate Zarine ponude, pogledajte u našoj galeriji.

 


H.B.
Photo: Zara

 

Objavljeno: 15.02.2012. u 18:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p