TRENDOVI

10 slatkih džempera s uzorkom životinja

Jeste li već nabavili svoj primjerak?

Zimi nema ugodnije stvari od grijanja toplog i ugodnog džempera a osim što je vrlo praktičan komad garderobe, njime možete i iznijeti određeni stav i inkorporirati ga na pravi način u svoj uobičajeni stil. Ove sezone, primjerice, vrlo su popularni motivi životinja, koji su se našli u ponudi pletenine gotovo svih većih dizajnerskih imena, a definitivni prethodnik trenda bio je Givenchy sa svojim rotvajlerima i panterama. Nakon toga, Balenciaga je na svoje pulovere stavila njemačkog ovčara, a priču je zaokružio Christopher Kane poigravši se motivom gorila.

 

High end ponuda, osim spomenutih, obuhvaća i džempere izrađene od najfinije vune i kašmira, a potpisuju ih, primjerice, Stella McCartney, Phillip Lim i Markus Lupfer. Oni su ove zime iskoristili motive medvjeda, pauna i jelena te ih ponudili svojim kupcima po uobičajeno visokim cijenama. High street varijanta, naravno, mnogo je isplativija za prosječan hrvatski džep, stoga u svima nam dragim dućanima zasigurno možete pronaći primjerak za sebe.

Džempere s motivom životinja, pa čak i likova iz crtića, nude H&M, Zara, Miss Selfridge, Bershka i Topshop, a ukoliko ste skloni online kupnji, na Asosu ćete također pronaći nekoliko zgodnih primjeraka, od kojih su neki već sada na sniženju. I što još reći za kraj, osim da pohitate po svoju statement vesticu s likom životinje, koja će vas, ne samo grijati već i razvedravati dan kada ju god nosite.

 

H.B.

Photo: Asos, Bershka, H&M, Miss Selfridge, Net-a-Porter, Topshop

Objavljeno: 05.12.2011. u 14:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p