TRENDOVI

10 stylish torbi iz Manga koje se isplati kupiti ovog proljeća!

Modeli koji će obilježiti sve proljetne i ljetne kombinacije!

Već smo ozbiljno zagazili u proljeće, a u skladu s tim pisali smo o gorućim proljetnim trendovima i različitim aktualnim komadima popularnih brendova. Tako je došlo vrijeme da se dotaknemo ultimativnih modnih dodataka koji nas na prvi pogled asociraju na duge i tople dane. Bez kojih komada ne možemo zamisliti nijedan outfit za toplije dane saznajte u nastavku.

Torba je točka na „i“ svake dobre modne priče. Jedna zanimljiva torbica sasvim minimalistički outfit može učiniti zanimljivim, modernim i pamtljivim. Dizajnerske torbice predmet su žudnje koji nam je ponekad nedostižan, a svjesni toga da high street brendovi inspiraciju uvijek traže u popularnim dizajnerskim komadima, odlučili smo provjeriti što se nudi u aktualnim kolekcijama.

Mango je brend koji uvijek rado odabiremo kada smo u potrazi za elegantnijim i konkretnijim komadima koji će i dalje imati sve stylish elemente. Tako nas torbe i torbice ovog brenda gotovo uvijek osvoje na prvi pogled. Govorimo li o ultimativni komadima za topliju sezonu, kao logičan odabir nameću se torbice pletene strukture, često načinjene od prirodnih materijala i općenito glomazniji model poput cekera.

Mali ili veliki modeli

Među novim modelima popularnog high street brenda naišli smo na pregršt opcija koje se uklapaju u proljetno/ljetnu estetiku. Veliki cekeri odličan su izbor za dnevne varijante kada vam je potrebna torba u koju možete staviti što više stvari. Iako prva asocijacija na ovaj tip torbe može biti odlazak na plažu, ovu torbu uspješno možete kombinirati s balonerima ili predimenzioniranim blejzerima. Osim velikih modela kao favorite ovog proljeća izdvojili smo i pletene torbice za nošenje u ruci koje možete nositi u dnevnim varijantama, a koje će večernjim kombinacijama dati dozu opuštenosti i neopterećenog chica.

(49,99 €), (39,99 €)

(45,99 €), (39,99 €)

(39,99 €)

(49,99 €), (39,99 €)

(99,99 €), (39,99 €)


Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 01.04.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p