MODNI DODACI

10 torbi koje bi nosila Olivia Palermo

Ovim torbama ni ona ne bi odoljela!
Stil Olivie Palermo voli velika većina modnih dama jer ova modna ikona rijetko kad griješi i zapravo se u ovom trenutku ne možemo sjetiti ni jedne njezine odjevne kombinacije  u kojoj nam nije bila ok. Olivia je osim što ima dobar stil jedna od poznatih trendseterica koja ne nosi isključivo dizajnerske komade nego je često viđena i u komadima sa potpisom high street brendova.

  H&MAsos

Torba od koje se doslovno ne odvaja kada odlazi u grad je Zarin model u prekasnoj boji karamele za koji smo uvjereni da će ga nabaviti brojne hrvatske trendseterice. Uz taj model izdvojili smo još devet zanimljivih torbi koje su idealne za dnevne kombinacije i za poslovan stil. Olivia svoju torbu kombinira uz skinny traperice i ostale dnevne komade koje nosi ove sezone, a modeli koje smo mi strpali u našu galeriju su kao stvoreni za kombinacije slične njezinima.

Kada su u pitanju torbe sezone za proljeće/ljeto 2012. Vrijedi jedno pravilo - one dolaze ili u jarkim bojama poput narančaste, žute i zelene ili su klasika koja odlično funkcionira u svim prilikama poput ovih modela u našoj galeriji.

  ZaraZara

U galeriju smo stavili 10 torbi iz ponude high street brendova za koje smo uvjereni da bi ih nosila i Olivia Palermo!

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.03.2012. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p