MODNI DODACI

10 torbi za plažu

I sve koštaju manje od 300 kuna

Balzam, češalj, ručnik, mobitel, naočale, nešto za čitanje, krema za sunčanje... broj stvari koje nosimo na plažu raste proporcionalno s našom dobi, ali i s veličinom društva s kojim idemo na plažu (znate kako se muškarcima ne nosi torba, ali uvijek računaju na vašu). Torba koju nosite na plažu ne treba biti skupa, čak niti kvalitetna koliko je važno da je praktična.

H&M, 250 knMiss Selfridge, 300 kn

Stoga birajte lagane materijale poput čvrstog platna, plastificiranih materijala ili slame. Kožne torbe i ruksake radije ostavite kod kuće- osim što su teške, mogle bi se oštetiti ako ih smočite. Odaberite veliku i prostranu torbu u koju stane ručnik i koja ima barem jedan pretinac za sitnice poput mobitela i novca.

ASOS, 100 knASOS, 100 kn

Velike pravokutne torbe izrađene od čvrstog platna uvijek dobro funkcioniraju na plaži. Brzo se suše i većina ih ima patentni zatvarač, za razliku od klasičnih platnenih cekera koje eventualno možete zavezati dok ste na kupanju (i često im nedostaje džepić za sitnice).

Tally Weijl, 100 knH&M, 150 kn

Nešto elegantnije rješenje je slamnati ceker. Sigurno će vam se svidjeti ukoliko ste pristalica retro looka, a kožne ručke ih mogu učiniti mnogo izdržljivijima pa ćete ga moći nositi i iduće sezone. Želite li nešto s pomakom odaberite ceker koji je zapravo samo plastični kostur. Iako lijepi, ovi cekeri su nepraktični i dobri su uglavnom za nošenje većih stvari koje neće ispasti, pa sve sitnice složite u dodatni neseser kako ih ne bi pogubili po putu do svoje omiljene plaže.

Borina Kopčić

foto: H&M, ASOS, Topshop, Miss Selfridge, Tally Weijl

Objavljeno: 16.06.2011. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p