TRENDOVI

10 zagasito crvenih haljina koje bi nosila i Keira Knightley

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!
Ima nešto nevjerojatno elegantno u zagasito crvenoj boji, posebno kada je nose brinete poput Keire Knightley. Već nas dugo nije ovako oduševila - Keira je izgledala savršeno u Burberry haljini zagasito crvene boje, sa fantastičnim otvorom na leđima i crnim remenom sa mašnom kojim je istaknula struk. Iako haljine koje smo stavili u našu galeriju ne mogu parirati Burberry kreaciji i one mogu izgledati divno ako se kombiniraju na dobar način, uz primjerene modne dodatke. Haljina u ovoj boji je jako elegantna i sofisticirana, može se divno spojiti sa crnom, sivom i bojom pudera i zapravo je savršen odabir ako tražite kreaciju za neku svečaniju prigodu. Tražili smo modele koji su jednostavni, pomalo retro jer Keira voli izgledati vintage i koji će do punog izražaja doći tek kada ih kombinirate sa primjetnim modnim dodacima, decentnim make up-om i nekom nježnom frizurom.

   AsosZara

Najveći izbor naravno nude web shopovi pa savjetujemo da zavirite u ASOS ponudu i da pogledate što je novog stiglo u Magma dućane u Ilici i City Centru.

      Miss SelfridgeTopshop

U galeriju smo stavili 10 zagasito crvenih haljina iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi divno izgledali na Keiri Knightley.

Ana Bacinger

photo: promo, zara, asos, topshop, profimedia

Objavljeno: 02.02.2012. u 20:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p