TRENDOVI

11 mini suknji koje obožavamo ove sezone

Minice s prednjim kopčanjem su hit jeseni
mini suknje 
Šezdesetih je godina minica zaludila milijune djevojaka diljem planeta, a starije su je i konzervativne generacije prozivale, ni manje ni više, nego - "đavoljim odjevnim predmetom" smatrajući kako otkriva previše te kako bi je se čedne dame trebale kloniti u širokom luku.

Unatoč reputaciji koju je minica imala u šezdesetima, brojni su svojatali njezin izum, a konsenzus oko dizajnerskog pionira još nije postignut - Mary Quant često se navodi kao začetnica đavoljeg trenda (pre)male suknje, no neki pak smatraju kako zasluge za prvu minicu treba pripisati pariškom dizajneru Andréu Courrègesu. Quant je u pomirljivom tonu još davnih šezdesetih izjavila kako su za minicu zaslužne upravo djevojke s King's Roada koje su, u žaru seksualne revolucije, poželjele da ona bude još kraćom. Veliki trend nošenja minijaturne suknjice više nitko nije mogao spriječiti!
 
Povratkom šezdesetih i sedamdesetih u modu ove sezone, djevojke je iznova zaludio trend nošenja mini suknje s prednjim kopčanjem visokog struka. Najpopularnije su one od trapera, no u high street trgovinama čije ponude vrve ovim komadom mogu se pronaći različite varijacije poput onih od samta, brušene kožei drugih materijala koji ih imitiraju. Kako bilo, koju god inačicu odabrali, teško ćete pogriješiti jer je mini suknja s prednjim kopčanjem jedan od najvećih hitova među trendovima ove sezone.
 
H&MH&M (149 kn)
 
MangoMango (249 kn)
 
ASOSASOS (750 kn)
 
Pull and BearPull&Bear (129.90 kn)
 
ZaraZara (229.90 kn)
 
ASOSASOS (250 kn)
 
MangoMango (369.90 kn) 
 
ASOSASOS (600 kn)
 
Pull and BearPull&Bear (139.90 kn) 
  ASOSASOS (265 kn)
 
Zara Zara (459.90 kn) 
 
T.L.
Foto: PR
Objavljeno: 25.09.2015. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p