TRENDOVI

12 modnih komada kao stvorenih za djevojačku večer

Ideje za šarmantne i svestrane kombinacije!

Kako teku pripreme za dan vjenčnanja, stres postaje naš najveći suputnik, pa je upravo iz tog razloga osmišljena djevojačka zabava. Djevojačka večer poprilično se razlikuje od uobičajenog izlaska, budući da je riječ o danu koji je rezerviran za druženje i opuštanje te u jednu ruku predstavlja i emotivno opraštanje od jednog perioda života i nazdravljanje nekoj novoj avanturi...

Djevojačka večer sjajna je prilika da višak energije pretočite u sjajnu zabavu, a dobar izlazak, pogotovo nešto svečaniji kao što je djevojačka večer, ne možemo zamisliti bez savršenog outfita. Iako su djevojačke večeri često tematski definirane, pa tada odabir outfita i nije toliko problematičan, ipak je dobro imati nekoliko ključnih modnih komada za koje ćete imati sigurno priliku uklopiti ih u svoja modna izdanja. Mala crna haljina kroz desetljeća je zadržala svoj status ultimativnog klasika te baš svake sezone vlada modnom scenom, stoga će ovaj odabir biti sjajan za sve ljubiteljice jednostavnosti i klasike.

No, ako pak težite nešto upečatljivijim i veselijim modnim izdanjima, uvijek se možete odlučiti za suknju obogaćenu šljokicama, koja zaista zove na zabavu do sitnih jutarnjih sati. Nadalje, brojne djevojačke večeri proteknu u girly tonu, pa tako vaš odabir mogu biti haljine i midi suknje nježnih pastelnih tonova, a koje uvijek možete uskladiti jednostavnom bijelom bluzom ili košuljom. Bez obzira na samu atmosferu i ton djevojačke, u galeriji smo izdvojili nekoliko modela koji će sigurno upriličiti ovaj emotivan i poseban trenutak za sve prijateljice!

Stradivarius suknja (140 kn), (98 kn)

Stradivarius suknja (150 kn), (150 kn)

Zara (230 kn), (300 kn)

Zara (400 kn), (300 kn)

Uterque (950 kn), (1200 kn)

Zara (200 kn), (300 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Uterque
Objavljeno: 15.08.2020. u 21:36
Tagovi: ŽENSKA MODA, moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p