TRENDOVI

12 najljepših haljina s Asosa koje trenutno možete kupiti na odličnom popustu!

Prilika koja se ne propušta
Službeno je stiglo idealno vrijeme za kupovinu najljepšeg modela ljetne haljine koju ćete nositi ove sezone! Osim što je ljeto napokon stiglo, zabave, vjenčanja i ostali eventi ove su se sezone napokon vratili u punom sjajnu, a krenuli su i sezonski popusti zahvaljujući kojima imate jedinstvenu priliku pronaći savršeni model za bilo koju prigodu!

Bilo da se radi o ležernom, svakodnevnom izdanju, “beach” looku, ili pak večernjoj, svečanoj prilici, haljina je jedan od onih ljetnih komada koje obožavamo nositi iz više razloga! Osim što su ljeti uvjerljivo najpraktičniji odjevni komad, haljine će vam doslovce vam uštedjeti vrijeme prilikom odijevanja za koje vam je potrebno svega nekoliko sekundi, ma o kojem glamuroznom modelu je riječ. A ono što nas je posebno razveselilo jesu sezonska sniženja na omiljenoj online shopping destinaciji - Asosu, koji u svojoj ponudi ima pregršt modela po nevjerojatno povoljnim cijenama koje smo brže bolje strpali u košaricu. Od kratkih, stylish modela u raznim bojama pa sve do svečanih, dugih haljina, nema nikakve sumnje da ćete u Asos ponudi pronaći savršen model za baš svaku priliku!
 
A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili 12 najljepših haljina koje su nas osvojile na prvi pogled, a koje ne koštaju više od 400 kuna! Cjelokupnu ponudu na popustu potražite na službenoj stranici. 

(23£, 28£)

 (15£, 15£)

 (20£, 14£)

 (26£, 28£)

 (14£, 17£)

 (23£, 15£)

Foto: Instagram, Asos
Objavljeno: 22.06.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p