TRENDOVI

12 odličnih badića iz aktualne high street ponude

Sjajni komadi za upečatljivo ljeto!

Nakon dugačkog kišnog i tmurnog perioda, sada sa sigurnošću možemo reći kako je ljeto stiglo i kako je krajnje vrijeme za nabavu novog badića s kojim će odlasci na plažu biti još draži. Ono što ove sezone volimo je zaigranost, ali i elegancija, stoga aktualne kolekcije nude raznovrsnu ponudu u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Možemo se složiti kako smo jedva dočekali vrućine koje ćemo ubrzo zamijeniti dugotrajnim izležavanjima na plaži uz neodoljiv zvuk valova i cvrkut ptica. Kako bi nam boravak na moru bio što udobniji i ugodniji, valja na vrijeme odabrati pravi model badića. Kao što smo spomenuli, ove sezone volimo apsolutno sve, a model s kojim baš nikada ne možete pogriješiti definitivno je neodoljivi bikini. Ono što predlažemo je poigravanje s uzorcima i bojama koje ćete zaokružiti efektnim tunikama ili ogrtačima. S druge strane, privlači li vas više vječna elegancija i decentan izgled, možete se odlučiti za bezvremenske jednodijelne modele koji su se unazad nekoliko godina vrlo uspješno vratili i zadržali na modnoj sceni. Za koji god model se odlučili, imate na umu da ono najbitnije je da vam savršeno pristaje, odnosno da na vrijeme izbjegnete potencijale neugodne situacije. Odabir veličine upravo je jedna od najčešćih pogrešaka, stoga imate strpljenja dok ne pronađete onaj model koji vam najbolje pristaje.

Budući da se kolekcije neprestano iznova nadopunjuju, kako bismo vam pomogli s odabirom u nastavku smo izdvojili 12 odličnih modela badića za koje smo sigurni da će se sjajno uklopiti u svačiju ideju odličnog morskog stylinga.

Reserved (150 kn, 250 kn)

Zara (80 kn)

Desigual (cijena na upit)

Zara (120 kn, 200 kn)

Desigual (cijena na upit), Stradivarius (200 kn)

Desigual (cijena na upit)

Bershka (180 kn, 200 kn, 200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Desigual, Bershka, Reserved, Stradivarius
Objavljeno: 04.06.2019. u 16:19
Tagovi: high street, Badići

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p