TRENDOVI

12 odličnih modela kaputa iz H&M ponude

Ključni komad svake zimske kombinacije!

Svako godišnje doba sa sobom donosi određene ključne komade, a možemo se složiti kako je zima nezamisliva bez dobrog i kvalitetnog kaputa. Naime, upravo ovaj odjevni premet sastavni je dio toplog i cosy outfita koji je i neizmjerno atraktivan, stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da postojeću kolekciju nadopunite s još jednim stylish modelom koji će se divno uklopiti u vaš stil.

Premda danas imamo dostupan velik broj različitih high street brendovima, ponekad se ipak volimo vratiti provjerenim imenima, a jedno od tih bez imalo razmišljanja je H&M. H&M njeguje jednostavnu estetiku koja odlično funkcionira u decentnim, ali i upečatljivim kombinacijama te je sjajan poligon za izgradnju vlastitog stila. Ovog puta, kao što smo spomenuli, naglasak je na kaputima, a H&M u svojoj ponudi ima doista bezvremenske modele koje ćete nositi i do nekoliko sezona.

Za oko su nam ponajviše zapeli trendi teddy modeli u kojima su toplina i udobnost zagarantirani, a volimo i iznimno elegantne modele s pojasnom koji naglašavaju žensku liniju i struk pritom kreirajući vrlo lijepu siluetu. Oversized modeli već neko vrijeme glavna su zvijezda dnevnih casual kombinacija, a volimo i kapute načinjene od umjetne kože koji su vrlo upečatljivi i dominantni. Aktualna ponuda H&M-a nudi raznovrsne modele, pa smo sigurni da ćete svakako pronaći onaj koji će se najbolje uklopiti u postojeću garderobu te joj podariti dašak svježine i inspiracije za kreiranje novih outfita.

U nastavku smo izdvojili 12 ključnih modela!

670 kn

350 kn, 350 kn

750 kn

500 kn, 600 kn

750 kn

670 kn, 750 kn

1000 kn

750 kn, 1500 kn

Objavljeno: 05.12.2019. u 09:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p