TRENDOVI

12 savršenih komada: Bitno da se sjaji

Dočekajte Božić sa blještavim komadom!

Moramo priznati kako smo prošle godine lakše pronašli komade koji su ukrašeni šljokicama, ljuskicama i kristalima pa nam se čini da ovaj trend polako nestaje. Nekima se sviđa neovisno o prilici, dok će druge dame šljokičaste komade birati samo za posebne prilike. Jedna od tih posebnih prilika je svakako i Božić za koji se u posljednjih par godina priprema gotovo isto kao i za doček Nove godine. Neki će ga dočekati doma pred tv-om, drugi će se uputiti na misu, a vi dame koje ga planirate dočekati u najdražem klubu ili kafiću predlažemo da se okitite nečim što sjaji!

Miss SelfridgeMiss Selfridge

Bilo da se odlučite za haljinicu koja je još uvijek naš najdraži šljokavi komad ili ćete posegnuti za nekim modnim detaljem poput male pismo torbe, ovog Božića na sebe stavite nešto što sjaji. Ako ne volite haljine pokušajte sa fenomenalnim topićima koji odlično izgledaju na uske traperice ili na trenutni must have - kratke kožne hlače.

Ako vam je od prošle zime ostao blazer posut ljuskicama obavezno ga iskombinirajte sa nečim ležernim i budite stylish ovog Božića!

TopshopTopshop

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada koji blješte, a vi se odlučite u kojem ćete dočekati Božić!

Ana Bacinger

Objavljeno: 22.12.2010. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p