TRENDOVI

12 savršenih komada: Boja crvenog vina

Zakoračite u jesen u hit boji sezone!

Boju crvenog vina danas jednostavno ne možete izbjeći u domaćim trgovinama. Počevši od H&M-a, Manga, Zare pa sve do Stradivariusa i Pull&Bear-a, svi spomenuti high street brendovi na svojim vješalicama i policama imaju odjeću i modne dodatke za sezonu jesen/zima 2012./13. u prekrasnoj boji crvenog vina. Ovo je jako zahvalna boja za jesen, može se odlično kombinirati s bazičnim bojama poput crne, bijele, sive i puderaste, a one hrabrije trendseterice mogu je bez problema spajati s ružičastom, jarko crvenom, narančastom ili zelenom. Nama je jako sofisticirana u kombinaciji sa sivom, a izgleda nam nevjerojatno chic i hrabro u kombinaciji sa zelenom!

   ZaraZara

Za jesen će biti jako popularne skinny hlače u ovoj boji, šarene "pidžama" hlače kod kojih će dominirati boja crvenog vina, topla pletiva i modni dodaci. Pametna investicija su svakako modni dodaci u ovoj boji jer ih možete genijalno kombinirati uz ostale boje hladne sezone.

   H&MH&M

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada iz ponude high street dućana u boji crvenog vina, a vi se same odlučite koji od njih ćete nabaviti za jesen 2012.!

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.08.2012. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p