MODNI DODACI

12 savršenih komada: Čizme za dnevne kombinacije

Ravna peta je najbolje rješenje za dan!
Iako većina žena najviše pati za dobrom štiklom ili gležnjačom u ovim hladnim danima, za dnevne varijante najbolje rješenje su udobne čizme na ravnu petu! Posebno ako trebate čizmu u kojoj možete biti cijeli dan, čizmu uz koju će vaša kombinacija izgledati ležerno i u kojoj će vam prije svega biti jako udobno. High street ponuda zimskih modela čizama ravnog đona je ove sezone odlična!

   Pull&BearPull&Bear

Možete birati između svima dragih motorističkih modela, čizama na vezanje, klasičnih jahačkih ili kratkih sa umetkom od krzna. Kada su boje u pitanju tu i dalje dominiraju crna, smeđa i boja karamele, no u Zari smo zapazili jedne divne puderaste čizme, a u Pull & Bearu simpatičan model ukrašen Navajo printom. Ako ste jedna od onih dama koja je ovisna o trendovima za ovu zimu nabavite motoristički model jer on i dalje dominira sezonom, a ako tražite čizmu u kojoj ćete provesti više sezona - odlučite se za klasiku!

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih čizama iz ponude high street dućana, a vi se sami odlučite u kojima želite provesti ovu jesen i zimu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.11.2011. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p