MODNI DODACI

12 savršenih komada: Crvene cipele

Aktualna ponuda iz high street dućana
Crvene cipele zapravo ne možemo nazvati trendom nego bezvremenskim komadom koji bi svaka modno osviještena dama trebala imati u svom ormaru. S obzirom na to da je riječ o klasiku, ovdje zbilja nema potrebe za štednjom jer ako se odlučite za klasičnu salonku ili model na špic možete biti i više nego sigurne da će vaš par crvenih cipela uvijek biti u modi!
No, ove sezone ipak ne treba trošiti puno novaca na crvene cipele jer je high street ponuda zbilja odlična! U svakom smo dućanu pronašli čak nekoliko modela koji su namijenjeni svim dobnim skupinama, svim stilovima, a većina i svim prigodama.

Sudeći po ponudi, ovo će proljeće obilježiti cipele na špic koje su hit već nekoliko sezona. Birajte između klasičnih kožnih, onih od antilopa, lakiranih ili nama omiljenog modela s leopard printom!
Uz cipele na špic i dalje su popularne klasične salonke koje su savršene za poslovne, večernje i izuzetno svečane kombinacije, a primijetili smo da će i ove sezone velik broj trendseterica nositi punu petu i još uvijek popularne platforme.

U galeriju smo stavili 12 savršenih crvenih cipela iz high street ponude, a vi odlučite koje od njih želite imati u svom ormaru sa cipelama!

Ana Bacinger

photo: guliver/getty

Objavljeno: 27.02.2013. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p