TRENDOVI

12 savršenih komada: Haljine sa sniženja

Modeli za svačiji ukus!
Ovaj tekst i galerija slika namijenjeni su svim onim trendsetericama koje su strpljivo čekale zadnja sniženja kako bi za malo novaca nakupovale odjeću i modne dodatke koje će nositi ostatak zime, ali i u narednoj toploj sezoni.

Činjenica je da nam dolaze novi trendovi, no haljina je uvijek haljina - moderna, ženstvena i bezvremenska pa smo za vas proučili ponudu high street brendova i izdvojili 12 slatkih haljina za svačiji ukus. 


Ako vam nedostaje zimskih komada u ormaru ovo je idealna prilika da za 100 ili 200 kuna u Zari, Mangu, Pull&Bearu i H&M kupite haljine od mekane i tople vune. Tražite klasiku koja dolazi u zagasitim bojama, čipki i baršunu?

Savjetujemo vam da svratite do Zare i isprobate sve modele koje su snizili na 199 kuna! Obavezno pogledajte i svečanije modele koji dolaze u upečatljivim printevima i materijalima jer su takve haljine zapravo uvijek moderne i nosive su godinama te odgovaraju svim dobnim skupinama ako ih stilizirate na pravi način. 

Pripazite jedino da se kući ne vratite s nekom haljinom koju nikada ne biste kupili po punoj cijeni jer vam je to dovoljan pokazatelj da ta haljina nije vaš stil i da je nećete nositi.


U galeriju smo stavili 12 savršenih sniženih haljina iz ponude high street dućana, a vi same odlučite koju ćete nabaviti za ostatak zime i za novu sezonu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.01.2013. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p