TRENDOVI

12 savršenih komada: Haljine za lipanj

Sve je u bojama!
Svaki mjesec jedna haljina? Zašto ne? S obzirom na više nego odličnu ponudu high street dućana koji imaju prihvatljive cijene neke dame barem jednom mjesečno investiraju u novi komad haljine.

Što su high street dućani pripremili za lipanj? Odlične modele i još divnije boje koje izgledaju prekrasno na osunčan ten. Nismo ni gledali kakva je ponuda zagasitih i neutralnih boja jer smatramo da lipanj treba biti totalno veseli i u upečatljivim bojama. H&M je na svoje vješalice stavio nekoliko divnih komada, a prevladavaju oni u nježno ljubičastoj i ružičastoj boji. Kad su u pitanju modeli za lipanj tražite one bez rukava jer su puno ugodnije za nošenje, a preko njih odlično izgledaju kratke jaknice od trapera. Zara za lipanj nudi maxi haljinu u narančastoj boji koja je savršena za more te divnu minimalističku haljinu u boji lavande.

   AsosAsos

S obzirom da ASOS ima besplatnu poštarinu morali smo zaviriti i u njihovu ponudu, a oni po našem mišljenju imaju najljepše modele. Sve haljine dolaze u pastelnim nijansama i izgledaju poput sladoleda, a čine nam se kao stvorene za platnene floralne platforme i slatke fedora šešire.

  H&MH&M

U našoj galeriji pogledajte high street ponudu haljina za mjesec lipanj!

Ana Bacinger

Objavljeno: 01.06.2011. u 20:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p