TRENDOVI

12 savršenih komada: Haljine za mjesec svibanj

Novi modeli za proljeće koje je stiglo!

Dok su neke od haljina iz naše galerije već na vješalicama high street dućana, neke od njih dolaze u dućane početkom idućeg tjedna. Haljinice su najdraži komad u ormaru svake žene, posebno u toplim mjesecima kada nam uz njih još jedino trebaju dobre cipele i torba te neki primjetni modni dodaci. Svibanj će biti okupan suncem i pun prekrasnih toplih dana koji su kao stvoreni za ležerne kombinacije u kojima vaše nove haljine imaju glavnu riječ. H&M ima divne komade u veselim bojama proljeća i prekrasnim uzorcima koji će savršeno izgledati na lagano preplanuli ten, spojeni sa ravnim tenisicama, traper jaknom i fedora šeširom čija sezona napokon počinje.

     H&MZara

U Zari smo pronašli nekoliko komada savršenih za ležerne stylinge, ali i par haljina koje će izgledati divno u kombinaciji sa visokim cipelama i malim clutch torbicama za svečane prigode.

Za kraj izdvajamo dvije haljine na pruge iz Pull & Beara koje ćete obožavati cijelu toplu sezonu jer su jednostavno savršene za ljetne stylinge kojima se svi jako veselimo.

         Pull&BearPull&Bear

U galeriju smo stavili 12 savršenih haljina iz ponude high street dućana za aktualni mjesec, a vi same odlučite koju od njih ćete nabaviti za uživanje u njemu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 02.05.2012. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p