TRENDOVI

12 savršenih komada: Haljine za rujan

Jesen polako stiže!
Novi mjesec je pred nama, a s njime su u vaše najdraže high street dućane stigli i novi modeli haljina namijenjeni jesenskim danima koji uskoro dolaze! Haljine su svima najdraži odjevni predmet jer dopuštaju igranje modnim kombinacijama i mogu se nositi na više načina. Za rujan smo izdvojili 12 haljina iz ponude high street dućana od kojih su neke namijenjene više svečanim prilikama, dok druge možete bez problema nositi na ležeran način. U Mangu smo pronašli dva divna, svečana modela - jednu od crne čipke, a drugu u puderastoj boji ukrašenu bakrenim detaljima. Zara brine i o klasičarkama i o damama koje su ovisne o trendovima pa u njihovoj ponudi ima zbilja svega. Žuta haljina sa otvorom na leđima osvojila nas je prije nekoliko dana kada smo je vidjeli na lutki u zagrebačkoj Ilici, a uz nju smo pronašli nekoliko fantastičnih modela za koje smo uvjereni da će se svidjeti i vama.

   H&MH&M

Za kraj je tu i H&M koji nudi nešto jeftinije, a podjednako efektne modele haljina. Od narančaste preko sive pa sve do bezvremenske crne haljinice, u H&M-u ćete sigurno pronaći barem jedan model za rujan iz kojeg se nećete skidati.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih haljina za mjesec rujan iz ponude naših high street dućana, a vi same odlučite koja vam se najviše sviđa!

Ana Bacinger

Objavljeno: 07.09.2011. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p