TRENDOVI

12 savršenih komada: Haljine za siječanj

Nova godina iziskuje novu haljinu!

Zapravo svaki novi mjesec iziskuje novu haljinu kada su prave modne ovisnice u pitanju, a posebno u ovim mjesecima kada u našim najdražim high street dućanima vladaju sniženja. Kako je moguće odoljeti ovakvim sniženjima kada su haljine koje smo gledali na vješalicama prije mjesec dana snižene za 50 posto, a kroz koji tjedan moći ćemo ih kupiti i na sniženjima za 70% nižu cijenu? Ako pitate nas to je nemoguće pa smo danas u galeriju stavili 12 haljina za koje smatramo da su pametna investicija za godinu koja je počela, a od njih je velika većina trenutno na sniženjima pa se u njih zbilja isplati investirati!

   H&MH&M

Zara je sva u natpisima SALE i trenutno traju sniženja do 30% pa smo iz njihove ponude izdvojili nekoliko modela koje ćete sigurno nositi cijelu 2012., a neki odišu klasikom pa su samim time i dugoročno isplativa investicija jer su bezvremenski. U H&M su stigli neki novi modeli - savršeni za proljeće, a sve ih povezuje inspiracija šezdesetim godinama. U Mangu smo se zaljubili u mini model color block efekta, a u Pull&Bearu nam je pažnju privukla jedna bijela haljinica od čipke i zimski retro model od mekane vune.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih haljina iz ponude high street dućana, a vi se same odlučite koju ćete nabaviti za aktualni mjesec!

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.01.2012. u 09:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p