TRENDOVI

12 savršenih komada: Hlače u jarkim bojama

Hit komad za proljeće 2011.!

Uvjereni smo kako je većina vas za proljeće/ljeto 2011. odlučila nabaviti barem jedan model hlača u nekoj od hit boja sezone! U gradu smo primijetili da su neke trendseterice to već i učinile te da ih nose na zbilja odličan i primjetan način. Hlače u crvenoj, ružičastoj, narančastoj, plavoj ili zelenoj boji must have su ove sezone jer svaku kombinaciju čine zanimljivijom i bacaju nas u odlično raspoloženje.

  ZaraZara

Ponuda u high street dućanima je fenomenalna, u bilo koji dućan se uputile garantiramo vam da ćete pronaći barem jedan model u jarkoj boji. Nama se najviše sviđaju narančaste nijanse jer idu savršeno uz većinu boja, no slabi smo i na upečatljivo zelene koje mogu izgledati otkačeno kombinirane sa nekom veselom bojom ili uzorcima, a elegantno ako ih spojite sa crnom ili bijelom.

  MangoMango

Najviše u ponudi ima skinny modela koji dolaze u dužinama do gležnja, a nose se na balerinke ili platnene tenisice. Dame koje moraju investirati u hlače za posao, a žele neku veselu boju neka se upute u Zaru jer oni osim trapera imaju i fenomenalne modele u nešto svečanijim materijalima.

U galeriju smo stavili 12 savršenih modela hlača u veselim bojama proljeća, a vi se same odlučite koje ćete nabaviti za ovu sezonu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.05.2011. u 15:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p