TRENDOVI

12 savršenih komada: Kaputi u jarkim bojama

Razbijte monotoniju zagasitih boja na gradskim ulicama!
U ovim hladnim mjesecima većina trendseterica odlučuje se za kapute zagasitih boja koji ide odlično uz sve odjevne kombinacije. Činjenica je da ništa ne funkcionira tako savršeno kao klasičan kaput u crnoj ili sivoj boji, no uvjereni smo da ima i onih koje bi jako rado ove jeseni i zime nosile kapute u jarkim bojama kako bi podigle svoje monotone odjevne kombinacije.

Za vas koje ste u potrazi za savršenim kaputom u nekoj cool boji izdvojili smo 12 modela koji će izgledati odlično u kombinaciji sa svim aktualnim trendovima.
Najbolja investicija su svakako modeli u jarko crvenoj boji. Crvena ide odlično uz sve, već je odavno postala klasik u ženskom ormaru i savršena je za razbijanje monotonije. Obožavamo je u kombinaciji s bojom karamele, pastelnim i puderastim tonovima, divna je uz jarko narančastu i pink, elegantna uz sivu i crnu.

                      Zara

Električno plava je odličan izbor za žene koje preferiraju klasiku i tamne nijanse. Ona će se prekrasno uklopiti u kombinaciju traperica, sive veste, crnih gležnjača i velike poštarske torbe. Žuta i zelena namijenjene su onim hrabrim trendsetericama koje maštovito spajaju nespojivo, a boja crvenog vina definitivno je prvi izbor za ovisnice o trendovima.

U galeriju smo stavili 12 savršenih kaputa iz high street ponude, a vi se same odlučite u kojem želite provesti ovu hladnu sezonu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 28.11.2012. u 10:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p