TRENDOVI

12 savršenih komada: Kaputi za ovu sezonu

Kakva je high street ponuda?
Velika većina vas svoj zimski kaput je već nabavila ili čeka sniženja koja počinju za nešto manje od mjesec dana pa do kad ne počnu nosi svoj prošlogodišnji model. Za one dame koje su još uvijek u potrazi za savršenim kaputom izdvojili smo dvanaest modela za svačiji ukus - tu su klasični krojevi, modeli od umjetnog krzna, prekrasni vuneni modeli, a za oko nam je zapela i jedna pelerina. Neovisno kakav stil furale u našoj ćete galeriji pronaći kaput koji će vam se sviđati. Ove sezone boje su ili jako neutralne ili su totalno upečatljive i namijenjene samo onim najhrabrijim modnim damama. Kaputi u crvenoj, zelenom, žutoj i narančastoj boji veliki su hit, a najbolje izgledaju u kombinaciji sa modnim dodacima u crnoj ili boji karamele.

  Pull&BearPull&Bear

Ako ne volite jednobojne kapute bacite se u potragu za kariranim uzorcima ili kaputima koji izgledaju kao da su šatirani. U Zari i Pull & Bearu ima nekoliko zanimljivih modela - od uvijek modernih sivih pa sve do crvenkastih i nježno plavih.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih kaputa iz ponude high street dućana, a vi se odlučite koji ćete nabaviti za ovu hladnu sezonu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.11.2011. u 13:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p