TRENDOVI

12 savršenih komada: Komadi koje morate kupiti na sniženju!

Sezona sniženja je počela!
Dani koje smo jedva dočekali konačno su tu! Sve one dame koje su zavirile u zagrebačku Zaru znaju o čemu pričamo! Sniženja ljetnih kolekcija su počela, kod nas svugdje osim u H&M-u gdje su na sniženju tek Swedish Hasbeebs sandalice i kolekcija Fashion Against AIDS. Zara je odlična za sve one modne dame koje obožavaju trendove, no pojedini komadi su im se na proljeće kad su stigli u dućane činili preskupima. Od upečatljivih blazera u divnim bojama, preko odličnih mini suknji, hlača širokih nogavica, svilenih bluza i divnih koktel haljina, sve spomenuto je sniženo u Zari!

         MangoZara

Ako volite on line shopping vaša najdraža adresa zasigurno je ASOS koja cijelu godinu ima divne komade na sniženju, a prije desetak dana su čak do 70 posto snizili većinu ljetnih artikli. Ono što je najbolje je besplatna dostava koja je jako brza pa vaš paket na kućnu adresu dolazi već za deset dana.

   ZaraZara

Bili smo i u Mangu koji isto ima odlična sniženja i teško se odlučiti što u masi odjeće i modnih dodataka koje su odlučili sniziti odabrati.

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada sa sniženja, a vi se odlučite koji komad ćete nabaviti!

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.06.2011. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p