TRENDOVI

12 savršenih komada: Komadi za prijelazno razdoblje

High street komadi idealni za slojevito odijevanje

Proljeće očito dolazi nešto ranije nego smo navikli, no to nije nužno loša informacija, posebno ne za modne dame. Zašto? Razmislite samo kako je zanimljiva moda u prijelaznom razdoblju? Kombinacija je bezbroj, a trend koji dominira je svakako onaj slojevitog odijevanja. Što to konkretno znači? To znači da možete na sebe staviti ljetnu haljinu i preko nje prebaciti novu najdražu zimsku vestu kupljenu za neku siću na sniženju i ogrnuti se laganim blazerom. Tople grilonke, simpatičan šal i šešir učiniti će ovu kombinaciju zanimljivom.

   H&MH&M

Izdvojili smo 12 komada za koje smatramo da su odlična investicija za prijelazno razdoblje - svaki od njih nosiv je na više načina, može se genijalno kombinirati i osim u ovim prohladnim danima, uz nešto laganiju odjeću, nosiv je i na proljeće.

Obratite pažnju na kapute tanjih materijala, duže blazere, na tajice i toplo pletivo u veselim bojama, prsluke od krzna i asimetrične košulje. To su komadi koje ćete obožavati u prijelaznom razdoblju koje se očito približava.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 komada iz ponude high street dućana za koje smatramo da se mogu odlično kombinirati u prijelaznom razdoblju!

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.01.2012. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p