TRENDOVI

12 savršenih komada: Ljetna sniženja

Komadi u koje se isplati investirati!

Iako ćemo o ljetnim sniženjima još pisati jer su zapravo tek počela, danas smo odlučili našu galeriju napuniti komadima za koje smo uvjereni da su pametna investicija. Ukoliko ih još niste kupili i čekali ste da im padnu cijene - za njih ne čekajte ona drastična sniženja jer bi se moglo dogoditi da vas ne dočekaju na vješalicama i policama. U Zari se isplati investirati u takozvane „Chanel kaputiće" koji ove sezone dolaze u svim bojama i raznim modelima. Lagerfeld je ovom kultnom kaputiću čak posvetio i cijelu knjigu pa je naš savjet da u Zari pronađete model koji najviše odgovara vašem stilu i kupite ga po nešto nižoj cijeni od one koja je bila prije samo tjedan dana. Ovaj kaputić obožavati ćete u prohladnim ljetnim večerima, a na jesen se nećete skidati iz njega! Uz njega u Zari je pametno kupiti cipele i torbe čije cijene jako padaju, a modeli su vas osvojili još početkom sezone. Mi smo izdvojili neon sandale za kojima su svi ludi, a slično je i sa cipelama sa metalnom kapicom boje mente.

   ZaraZara

U H&M-u se ovih dana za jako malo novaca možete obnoviti svoju garderobu. Od vesti jarkih boja, preko skinny traperica - H&M nudi sve i ima zbilja velika sniženja!

Tu je i Pull&Bear koji je tek počeo sa sniženjima pa ukoliko vam je nešto iz njihove kolekcije baš jako super, ne čekajte zadnja sniženja jer bi ti komadi mogli nestati. Naš je savjet da se tamo uputite po sandale na punu petu i modne dodatke.

   H&MZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada sa sniženja u koja se isplati investirati jer smo uvjereni da ćete ih nositi još nekoliko narednih sezona!

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.07.2012. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p