TRENDOVI

12 savršenih komada: Must have komadi za glazbene festivale

Sezona festivala počinje!
Ako volite dobru glazbu i cjelodnevnu zabavu zasigurno ste ovisni o glazbenim festivalima od kojih prvi počinje već idući tjedan. S prvim danom ljeta Jarun postaje glavna destinacija svih željnih dobre zabave i odlične glazbe. Naravno da bi nam kao i kod drugih prigoda problem mogao stvarati styling jer nikad ne znamo kakvo će biti vrijeme i što odjenuti da se ne smrznemo, premočimo i osjećamo neudobno.

  H&MH&M

Naš je savjet sljedeći - nabavite gumene čizme ako još niste i kombinirajte ih u vaše najdraže ljetne komade! One su must have na festivalima i zapravo izgledaju odlično na sve. Jedna od ideja je da ih nosite na kratke hlačice i lepršavu bluzu cvjetnog printa, a na leđa stavite ruksak u koji ćete strpati sve sitnice koje vam trebaju. Osim šorca od trapera za festival su idealne lepršave haljine preko kojih nosite jakne od trapera, a fora nam izgledaju i šuškave parke neobičnih printeva.

  TopshopTopshop

Uvijek dobar styling je onaj u kojem glavnu riječ imaju prugice ili košulja od trapera, pa ukoliko vam ponestane ideja što odjenuti - s njima nećete pogriješiti.

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada za ljetne festivale, a vi se same odlučite koji ćete nabaviti!

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.06.2011. u 17:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p