TRENDOVI

12 savršenih komada: Pletivo u jarkim bojama

Sniženi modeli iz high street ponude!
Poznati high street brendovi odlučili su se za drugu rundu sniženja pa na web stranicama Zare, H&M-a, Pull&Bear-a i Manga možete vidjeti hrpu odjeće i modnih dodataka sniženih na 50 pa čak i na 70%!

S obzirom na to da snijeg koji je zahvatio veći dio Hrvatske danas smo vam iz velike ponude sniženih artikala odlučili izdvojiti 12 toplih vesti u jarkim bojama. Zašto vam savjetujemo jarke boje? Jer je po ovim temperaturama najjednostavnije biti odjeven u uske hlače, buce ili dobre gojzerice i mekano pletivo, a ovo u jarkim bojama će se pobrinuti da vaša odjevna kombinacija ipak bude primjetna i cool.


Veste su jako snižene pa tako u ponudi H&M-a možete pronaći modele za smiješnih 35 i 50 kuna, dok se cijene debljih modela kreću oko 100 kuna. Zara je na webu snizila cijene za 50 % pa veste koje su prije dva tjedna koštale 400 kuna, ovih dana možete pronaći za 200 kuna. Mango ima divne modele koji idu genijalno uz nešto elegantnije odjevne kombinacije, a Pull&Bear ima odlične modele za djevojke koje vole šarenilo i neon boje.


U galeriju smo stavili 12 savršenih vesti u jarkim bojama, a vi se odlučite u kojoj želite provesti ostatak zime!

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.01.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p