TRENDOVI

12 savršenih komada: Proljetne parke

Odlična high street ponuda!

Niste sigurne želite li za ovo proljeće nabaviti baloner ili neku sportsku jaknu? Ako je to vaš slučaj pokušajte investirati u proljetnu parku! Zašto u parku? Jer je ona već par sezona must have komad svake prave fashionistice, idealna je za dnevne stylinge, a podjednako efektno i zanimljivo može proći i pod večernje kombinacije.

Mi vam sugeriramo komad u maslinasto zelenoj boji jer je nekako najuniverzalniji i ovaj model jakne nam najbolje izgleda u toj boji, no high street ponuda nudi i neke druge boje. Sve dame koje ne mogu bez bež tonova oduševiti će odlična ponuda u toj uvijek modernoj boji, ali neki high street brendovi predlažu i jarke boje! Konkretno H&M ima u ponudi zanimljiv model u crvenkastoj nijansi, a i njihova ponuda je općenito genijalna jer su im cijene najprihvatljivije, a neki modeli su im čak i na sniženju. Tu je uvijek zanimljiva Zara koja nudi bež modele, kao i Mango čije su parke jako elegantne.

  H&MH&M

Prave fashionistice uputiti će se u Topshop jer su njihove parke zbilja posebne i svaki styling sa njima će izgledati jako efektno.

  TopshopTopshop

U našu galeriju smo stavili 12 savršenih parki iz ponude high street dućana, a vi se odlučite koja je vama najbolja!

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.03.2011. u 09:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p