TRENDOVI

12 savršenih komada: Resice

Detalji koje volimo ove sezone!

Samo jedan pogled na aktualne kolekcije u vašim najdražim high street dućanima je dovoljan da shvatite koji trendovi dominiraju sezonom. Definitivno jarke boje (posebno menta), dip-dye tehnika i resice koje se nalaze na gotovo svim odjevnim komadima. Najviše komada ukrašenih resicama pronašli smo u Zari, konkretno na suknjama i minicama koje izgledaju zbilja odlično i ovih dana ih možete pronaći na sniženju. Kratke minice ili uske suknje dužine do koljena dolaze u jarkim bojama ili uvijek modernoj crnoj i bijeloj, a izgledaju genijalno u kombinaciji sa vrtoglavo visokim platformama i nekim prozračnim topom. Uz Zarine suknje tu su i haljine sa resicama koje su zbilja savršene. Uz njih vam još trebaju samo dobre cipele, torbica i upečatljiv nakit.

   ZaraZara

H&M je izbacio par majica za festivale sa resicama, a na web shopu ASOS smo pronašli nekoliko zbilja odličnih komada koje također možemo zamisliti na trendsetericama na nekom ljetnom festivalu u kombinaciji sa traper hlačicama i ravnim platnenim tenisicama.

  H&MH&M

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada sa resicama iz ponude high street dućana, a vi se same odlučite koji vam se najviše sviđa!

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.07.2012. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p