TRENDOVI

12 savršenih komada: Retro kupaći kostimi

Kakva je high street ponuda?

Prije nego prokomentirate kako su ovi modeli namijenjeni gospođama u godinama i da nisu nimalo seksi, pogledajte ponudu kupaćih kostima u dizajnerskim kolekcijama i malo proučite modne editorijale jer retro kupaći kostimi vidljivo dominiraju trendovima za ljeto 2012. Bikini je definitivno najpraktičniji za sunčanje i tu se svi slažemo, no ima nešto seksi i jako ženstveno u retro kupaćim kostimima koji dominiraju ovom toplom sezonom. Iako ih je relativno teško pronaći u ponudi high street dućana uspjeli smo pronaći 12 komada za koje smo uvjereni da će oduševiti i vas.

   H&MH&M

Ako želite primjetan model po pristupačnoj cijeni najbolje se uputiti u H&M koji u ponudi ima nekoliko divnih retro kupaćih kostima od kojih je najzanimljiviji svakako onaj iz WaterAid kolekcije. Zara je uz divne bikini modele izbacila dva klasična jednodijelna modela koji imaju retro prizvuk, a slična je situacija i u Mangu. Najbolju ponudu naravno ima ASOS na kojem se teško odlučiti za najljepši model jer oni jedini uz H&M imaju modele inspirirane nekadašnjim kupaćim kostimima.

   AsosAsos

U galeriju smo stavili 12 savršenih kupaćih kostima retro izgleda iz ponude high street dućana, a vi same odlučite koji vam je najljepši i u kojem planirate privlačiti pažnju na plaži!

Ana Bacinger

Objavljeno: 20.06.2012. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p