TRENDOVI

12 savršenih komada: Sakoi u bojama proljeća

Jarke i pastelne boje u prvom planu!

Ukoliko ste ove sezone odlučile stati na kočnicu kada je shopping u pitanju i eventualno želite investirati u jedan proljetni trend - zavirite u našu galeriju i pronađite savršen sako u nekoj od boja proljeća. On je najbolje rješenje ako želite upotpuniti svoju garderobu nekim jačim komadom koji možete kombinirati na više načina i za koji ste uvjerene da će biti glavni must have u nadolazećoj sezoni. Boje su za proljeće/ljeto 2012. šarenije nego ikada i ima svega pomalo. Od pastelnih nijansi koje se savjetuju damama koje preferiraju puderaste tonove i bazične boje poput crne, bijele i sive pa sve do jarko narančaste, žute, boje mente i fuksije za hrabre trendseterice.

   H&MH&M

S obzirom da se dobar sako može pronaći i u high street dućanu izdvojili smo 12 komada iz ponude Zare i H&M-a. Koje boje prevladavaju na njihovim policama? Pastelno ružičasta, puderasta, žuta, narančasta, plava i boja mente koja će mnoge razveseliti jer je najavljena kao ultimativna boja sezone!

Kako da kombinirate svoj sako u boji? On će ići genijalno uz skinny traperice, kratke hlačice, proljetne haljine i sve one zamislive i nezamislive odjevne kombinacije. Zapamtite jedno - ova sezona je šarena, otkačena i puna nezamislivih kombinacija tako da se može kombinirati sve!

   ZaraZara

U našu galeriju smo stavili 12 savršenih sakoa u bojama proljeća, a vi se same odlučite koji ćete nabaviti za proljeće koje dolazi!

Ana Bacinger

Objavljeno: 14.03.2012. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p