TRENDOVI

12 savršenih komada: Šeširi za primjetan stil

Ukrasite se šeširom ove sezone!
Ako volite vrijeme trošiti na stranim street style blogovima zasigurno ste primijetili da je must have modni dodatak gotovo svake odlično odjevene dame šešir! High street brendovi su konačno ove sezone u svoje ponude stavili različite modele, a unijeli su čak i neke boje pa je naš prijedlog da ukoliko još niste investirate u dobar šešir ove sezone!
  H&MH&M

Kakav model odabrati? To prvenstveno ovisi o vašem stilu - ako ste klasičarka odlučite se za crni muški model, ako ste romantičarka šeširi velikih oboda pravi su odabir za vas! Ako prije svega želite biti u trendu pogledajte odlične modele u Zari koja je još jednom izbacila fantastične modele inspirirane kolekcijama Maison Michel brenda. Šešir vam nikada neće biti višak - divno izgleda u kombinaciji sa klasičnim trapericama i kožnom jaknom, jako elegantno uz vaš zimski kaput, totalno chic uz zimsku bundu. Pripazite jedino da kupite pravu veličinu i ako se odlučile nabaviti model u nekoj boji da se ta boja slaže sa vašim zimskim modnim dodacima.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih šešira iz ponude high street brendova, a vi se odlučite koji želite nositi ove sezone!

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.11.2011. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p