MODNI DODACI

12 savršenih komada: Torbe boje karamele

Boja koja i dalje dominira

Iako su za proljeće 2011. najavljene torbe u jarkim bojama, kod naših najdražih high street brendova primijetili smo torbe u boji karamele. Boja koja se vratila iz osamdesetih totalno nas je osvojila prošle godine, nosile smo cipele, čizme i modne dodatke u toj prekrasnoj toploj boji, a očigledno će se i proljeće nastaviti u tom tonu. To je zapravo odlična vijest jer sve koje ste pametno investirale u kožni komad boje karamele zbrinute se za proljeće 2011. kad su torbe u pitanju.

Zašto toliko volimo tu boju? Jednostavno nam izgleda dobro na sve kombinacije i užasno je laka za kombiniranje! Bilo da je spojite sa crnom, sivom ili nekom jarkom bojom - torba boje karamele izgledati će odlično! Nadalje, ova boja savršena je za sva godišnja doba - zimi podiže tmurne kombinacije, a u toplim mjesecima savršeno izgleda na nježne tonove, prozračne materijale i jarke boje koje nosimo ljeti.

  AsosH&M

Od modela su u modi i dalje velike i srednje torbe, jer je ženama bitno da im u torbu stanu sve potrebne (ponekad i nepotrebne) sitnice.

U našu galeriju smo stavili 12 savršenih torbi u toploj boji karamele, a vi se odlučite koji model planirate nositi ovo proljeće!

  ZaraZara

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.02.2011. u 09:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p