TRENDOVI

12 savršenih komada: Traperice za novu sezonu

Što predlažu high street brendovi?
Većina žena se psihički priprema za kupovanje novih traperica ako još uvijek nije pronašla brend kojim je zadovoljna. Malo je onih sretnica koje su zadovoljne bilo kojim modelom jer su savršeno građene pa im sve dobro stoji. Ostale ili imaju problema s bokovima, debelim listovima, ili pak su premršave i sve im loše stoji!

Nova sezona iziskuje nove traperice pa smo odučili pogledati kakav je izbor kada su u pitanju high street brendovi kako bi vam olakšali potragu za istima. Kada je traper u pitanju nema nekih prevelikih noviteta, modeli su gotovo uvijek isti pa se high street brendovi mogu poigrati samo nijansama trapera i nekim detaljima. I dalje dominira skinny model koji dolazi u tamnim nijansama ove jeseni, a u stopu ga prate trapezice. One su savršene za sve žene s oblinama jer visoki struk i trapez vizualno izdužuju. Uz spomenuto, klasičarke će i ove sezone pronaći ravne modele traperica koji nam se jako sviđaju u kombinaciji sa muškim modelom cipela i lagano podvrnutih nogavica.

   MangoMango

Zanimljivosti? Zlatni, srebrni i modeli sa ušitcima koji su namijenjeni onim pravim modnim ovisnicama!

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih traperica za novu sezonu iz ponude high street brendova, a vi same odlučite koje ćete nabaviti i kako ćete ih kombinirati!

Ana Bacinger

Objavljeno: 14.09.2011. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p