MODNI DODACI

12 savršenih komada: Upečatljiv nakit

Upotpunite kombinaciju primjetnim komadom nakita!

Svaka prava trendseterica za sezonu proljeće/ljeto 2012. nabavila je barem jedan komad upečatljivog nakita. Uvjereni smo da kod tog upečatljivog nakita dominiraju velike, predimenzionirane i primjetne ogrlice, no uz njih pažnju mogu privlačiti i narukvice ili veliko prstenje. Pogledali smo kakva je ponuda upečatljivog nakita u našim high street dućanima i jako smo se iznenadili ogromnom ponudom velikih i prekrasnih ogrlica u Zari. Zara prati trendove i svjesna je da će velika većina modnih dama za toplu sezonu tražiti „statement" ogrlicu pa je izbacila puno divnih modela od kojih se jako teško odlučiti za samo jednu.

   H&MH&M

Uz svima dragu Zaru i u Pull&Bearu smo pronašli nekoliko primjetnih ogrlica čije su cijene do 100 kuna, a za koje smo i više nego uvjereni da će svaku jednostavnu kombinaciju učiniti posebnom i upečatljivom. H&M je raj za trendseterice koje se ne mogu zasititi nakita jer imaju najbolje cijene, a i svaki tjedan pune police novom robom koja uvijek iznova oduševi. U H&M se uputite po predimenzionirani prsten, naušnice i ogrlice sa detaljima od perja i naravno po upečatljive ogrlice u zlatnoj i srebrnoj boji!

   Pull&BearZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada nakita koji će upotpuniti vaše odjevne kombinacije, a vi se same odlučite koji od njih vam je najviše zapeo za oko!

Ana Bacinger

Objavljeno: 13.06.2012. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p