MODNI DODACI

12 savršenih komada: Vesele torbe za proljeće

Ove torbe će vas izdvojiti iz mase!

Svi već znamo da je proljeće 2011. u znaku upečatljivih i veselih boja, a od modnih dodataka glavnu ulogu imaju torbe u jarkim bojama koje su dizajneri najavili kao jedan od dominantnijih trendova za sezonu proljeće/ljeto 2011.

Mi smo malo proučili kakva je ponuda high street brendova i možemo vam reći kako će sve dame koje za toplu sezonu planiraju nabaviti torbu u nekoj upečatljivoj boji biti jako sretne sa njihovom ponudom. Posebno kad je u pitanju Zara koja u ponudi ima prekrasne modele u eklektično plavoj, narančastoj, žutoj i zelenoj boji. Kod Zare je odlična činjenica ta što je velika većina tih torbi napravljena od prave kože što automatski znači da su one puno kvalitetnije od nekih drugih brendova. One trendseterice koje žele torbu u veseloj boji, no ne planiraju za nju potrošiti puno novaca neka pričekaju još malo da H&M stigne u Hrvatsku jer ovaj svima dragi brend u svojoj ponudi ima fenomenalne modele za pristojne novce.

  AsosAsos

Mango je isto sav u znaku boja, posebno vole žutu, ružičastu i narančastu, a na web shopu Asos teško ćete se odlučiti za samo jedan model. Mi smo najviše oduševljeni plavim modelima koji nam se čine savršenima za kombiniranje na gotovo sve tople boje koje ćemo nositi ove sezone.

  ZaraZara

U našu galeriju smo stavili 12 prekrasnih torbi iz high street ponude, a vi se same odlučite koju ćete nabaviti za ovo proljeće!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 16.03.2011. u 19:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p